Sponzorizat de newsflash.ro
Ce-ți mai face PC-ul? Bine? Sănătos? Dacă ți l-ai făcut singur, există o șansă destul de mare să sune familiar ce urmează să spun în continuare. Iar dacă până acum nu ți-ai construit un PC dar ești curios cam ce implică asta, ține aproape, o să fie interesant.
După cum probabil știți, de vreo câteva luni (cinci, ca să fiu mai exact) ne ocupăm timpul cu configurarea, vânzarea, construirea și testarea de PC-uri Gamebox pentru comunitatea noastră, mai exact pentru cei dintre voi care nu vă pricepeți sau pur și simplu nu vă mai obosiți să vă construiți singuri PC-urile. Am mai vorbit despre raționamentul din spatele acestui serviciu pe care vi-l furnizăm, nu voi mai insista aici, dar aș vrea în acest articol să vă povestesc cam ce înseamnă, în mare, construitul și vândutul de Gamebox-uri, și să vă dau raportul despre sistemele Zona.
Ce mare brânză să construiești PC-uri?
Dacă ești un utilizator cu experiență și ți-ai construit singur PC-ul, știi deja cum merg lucrurile când te înhami la un proiect de genul ăsta:
- faci un research detaliat cu privire la ce componente să iei, de la ce producători, citești tone de review-uri și păreri de pe net – Intel sau AMD? NVIDIA sau RADEON? Gigabyte sau ASUS?
- te decizi asupra configurației și cauți cel mai bun preț pe comparatoare
- evaluezi seriozitatea magazinelor de unde vei lua piesele
- faci achizițiile și aștepți să îți sosească acasă sau le ridici chiar tu din showroom, pentru cheltuieli mai mici
- îți rezervi câteva ore într-o zi pentru asamblare, cable management, instalare de Windows și configurare sau, dimpotrivă, faci asta printre picături, când mai prinzi o oră-două.
Chiar și în cazul celor mai eficienți dintre noi, un astfel de proiect durează o săptămână minim, de la alegerea pieselor și și până la produsul final. Asta dacă totul merge conform planului și nu trebuie să te cerți încă vreo săptămână cu…
Sponzorizat de newsflash.ro
Citeste continuarea pe zonait.ro