Sponzorizat de newsflash.ro
De ceva ani tot am văzut Oppo în piața din România și, chit că s-a mai menționat că produsele lor se învârt de la telefoane de 500 lei la flagship-uri de 5000 lei, tot am asociat marca și produsele ei în zona „best bang for the buck”, fiind un competitor puternic cu telefoane de la Realme, Huawei sau seria A de la Samsung. Asta include și telefonul despre care o să vorbesc – Oppo Reno 10, un posibil „flagship killer” datorită design-ului său, dar și a componentelor sale ce duc spre un telefon de marcă la un preț decent. Rămâne de văzut dacă ramâne această etichetă.
Design exterior
Din câte am observat, telefoanele mid-range vin cu un design destul de îndrăzneț pentru a ieși în evidență, împrumutând și elemente văzute în telefoanele flagship din generațiile anterioare. Telefonul de față nu scapă din categoria asta.
Oppo Reno 10 e un telefon cu un ecran AMOLED, mărimea „standard” de 6.7 inch, rezoluția de 1080 x 2412 (Full HD cu 20:9 ratio), cu „agățătoare” reprezentată de poziția centrală a camerei frontale. Se prezintă cu sticlă față-spate și o ramă de plastic, deși, la prima mână, sticla mată din spate mi-a dat senzația de un plastic destul de ușor. Partea din spate vine cu un modul mare de camere ce conține toți senzorii, dar cu o grosime surprinzător de mică, iar culoarea din spate poate fi ori „Silvery Gray” mat, ori „Ice Blue” mat, dar și iridescent.
Ecranul este ușor curbat și dă notă de puțină finețe la design, mai ales că sunt șanse minime de atingeri accidentale ale curburii. Rama telefonului e destul de rigidă și ține telefonul fix, chit că telefonul pare puțin prea subțire și fragil – grosimea fiind de 8 mm. Totodată, pentru o utilizare zilnică, recomand ca telefonul să fie folosit cu o husă.
Interacțiunea cu sistemul și aplicațiile sale
După descrierea exteriorului, urmează să vedem și ce se ascunde în spatele…
Sponzorizat de newsflash.ro
Citeste continuarea pe zonait.ro